Hogyan tudnék húslevest levet eltenni?
Alapvetően fagyasztásban gondolkozok.
Ha bepárlom felére-harmadára? Vagy még jobban?
Palack vagy jégkockazacskó vagy valami más?
Mi az, hogy "bepárlod"? nem lesz sűrűbb, koncentráltam, csupán elpárolog egy része.
A leghelytakarékosabban zacskókban tudod eltenni. A kihűlt levet egy zacskóba teszed a fagyasztóba, ott szétlapul és megfagy. utána jöhet rá a következő adag.
van erre speciális zacskó is. Pld.:
Megmaradt kész levesre gondolsz vagy alaplevet akarsz készíteni?
Megmaradt levest dobozban. Jobb, mint a flakon, mely jobban lehet vele helyet kihasználni.
Ha alaplevet akarsz, akkor nagyon sűrűre főzd, és akár jégkocka tartóban is fagyaszthatod az adagolás végett.
3.:
"Üres vizes palackban." - A legkevésbé hatékony tárolási mód. Egyszerű geometria.
Adott négyzet alakú térfogatot ( fagyasztó láda/ fiók) kör alakú vagy négyzet alakú testekkel tudsz hatékonyabban kitölteni?
:-)
#6: AZ alaplé egy sűrű hús- vagy zöldségleves, amit egyéb ételek elkészítésénél használnak ízesítőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!