Csípős paprikát hogy tudom eltenni télire?
Figyelt kérdés
garai fehér cseresznyepaprika.
Magról ültettem és van néhány piros termés is olyan 1-2 cm nagyok.
Vannak üvegeim csak azt nem tudom mit kezdjek vele.
Hogy tegyem el hosszabb időre?
Mennyi időn bellül fogyasszam?
Mikor fogyaszthatom?
Megoldható tartósító szer nélkül?
Köszönöm a válaszokat...
2015. aug. 11. 18:51
1/4 anonim válasza:
Anyukám szokott eltenni ecettel, sóval, borssal és kaporral talán. Tartósító szer kell bele szerintem, ha befőttes üvegbe most elrakod és azt akarod, h télire elálljon. 1-2 hónapot szerintem kibír az ecet és a só tartósító hatása miatt. Alma ecettel is ettem már cseresznye paprikát, google kiad pár találatot.
2/4 A kérdező kommentje:
A google csak reklámokat ad ki nekem.
Azért választom a gyk-t
2015. aug. 11. 21:22
3/4 zolidobos válasza:
Most tettem el vagy öt kilót.
Daráld meg, tgyél a darálékba kilónként 20 deka sót, rakd üvegekbe, semmi más nem kell bele, évekig eláll.
4/4 zolidobos válasza:
Nyilván felhasználáskor a sótartalmat kalkulálni kell!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!