Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Csípős paprikát hogy tudom...

Csípős paprikát hogy tudom eltenni télire?

Figyelt kérdés

garai fehér cseresznyepaprika.

Magról ültettem és van néhány piros termés is olyan 1-2 cm nagyok.

Vannak üvegeim csak azt nem tudom mit kezdjek vele.

Hogy tegyem el hosszabb időre?

Mennyi időn bellül fogyasszam?

Mikor fogyaszthatom?

Megoldható tartósító szer nélkül?

Köszönöm a válaszokat...



2015. aug. 11. 18:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Anyukám szokott eltenni ecettel, sóval, borssal és kaporral talán. Tartósító szer kell bele szerintem, ha befőttes üvegbe most elrakod és azt akarod, h télire elálljon. 1-2 hónapot szerintem kibír az ecet és a só tartósító hatása miatt. Alma ecettel is ettem már cseresznye paprikát, google kiad pár találatot.
2015. aug. 11. 19:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:

A google csak reklámokat ad ki nekem.

Azért választom a gyk-t

2015. aug. 11. 21:22
 3/4 zolidobos ***** válasza:

Most tettem el vagy öt kilót.

Daráld meg, tgyél a darálékba kilónként 20 deka sót, rakd üvegekbe, semmi más nem kell bele, évekig eláll.

2015. aug. 12. 18:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 zolidobos ***** válasza:
Nyilván felhasználáskor a sótartalmat kalkulálni kell!!
2015. aug. 12. 18:29
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!