Mostani karfiolból lehet még eltenni savanyúságot? Valaki szokott eltenni ilyenkor?
Figyelt kérdés
2013. nov. 9. 19:55
2/2 doboszoli válasza:
Lehet, sőt!
Maga a karfiol is alkalmasabb savanyításra ilyenkor, mint a nyáron termett, (hasonlóan a fejes káposztához), ezenkívül a nyári forróságban nagyobb a veszély, hogy megbuggyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!