Krémleves-mix: póréhagymából, karfiolból és karalábéból. Furi lesz így? Vagy hagyjam ki a karalábét?
Figyelt kérdés
A maradék zöldségeket szeretném felhasználni krémlevesnek. Mit gondoltok?2013. febr. 22. 17:20
1/5 anonim válasza:
A karfiolt, karalábot el tudom képzelni, bár azt sem biztos, hogy egy ételen belül összeraknám. (Holnap is nap lesz). De a hagymát biztosan nem kavarnám közé, inkább egy törtkrumplit csinálnék vele, vagy egy nagyon fincsi rántottát.
2/5 A kérdező kommentje:
hmm, a krumplis ötlet tetszik! akkor lehet kihagyom a hagymát, és holnap krumpli lesz.
köszi.
2013. febr. 22. 17:36
3/5 anonim válasza:
A póréhagyma bármelyik krémlevest nagyon feldobja, kár lenne kihagyni. karfiollal és karalábéval(de külön) is nagyon finom, pláne, ha egy kis sárgarépát is főzöl velük együtt.
a hagymás törtkrumplihoz tökéletesen megfelel egy kis dinsztelt voröshagyma is, kár lenne a friss zöld pórét erre használni.
szerintem...
4/5 anonim válasza:
Zoldseg kremlevesbe barmilyen zoldseget tehetsz, nyugodtan improvizalj, az igazi izt a fuszerekkel adjuk meg.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Végül póréhagyma-karfiol lett. hamar elfogyott :)
2013. febr. 25. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!