Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Karalábéból meg karfiolból...

Karalábéból meg karfiolból milyen ételek készíthetők?

Figyelt kérdés
Rengeteget kaptunk, kidobni nem szeretném, úgyhogy ha valakinek van ötlete az légyszi írjon!
2008. nov. 18. 14:00
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Krémleves, töltött karalábé, rakott karfiol, rántott karfiol, zöldésges puffancs (kisebb darab zöldségek tojásos lisztbe és kisütni)...

Jó étvágyat:)

2008. nov. 18. 14:13
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha megnezed a mindmegette.hu oldalat, nagyon sokfele etelt talalsz, nem tudom ismered -e ezt az oldalt! Nezd meg, levannak irva a receptek, fenykepek is vannak, jo fozest neked!
2008. nov. 18. 14:25
 3/3 anonim válasza:

Én a rántott verzióját ismerem minkettőnek.

Az elkészítése is hasonló,mindkettőt meg kell előzőleg főzni,sós-ételízesítős vízben;én legalábbis adok a főzővízhez egy kiskanál Delikátot is.A karalábét,ha "fás", kicsit tovább kell főzni,a karalábénak elég néhány perc,hiszen puhább állagú,mint a karalábé.Miután megpuhítottad,simán bepanírozod és kisütöd,ennyi.Kicsit töményebb köretet célszerű mindkettőhöz adni,mint általában a rántott zöldségfélékhez:burgonyapürét,petrezselymes-krumplit,salátának majonézes kukorica kiváló!

Gut Apetit!

2008. dec. 4. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!