Milyen egyszerű, egészséges zöldségételek készíthetők az alábbiakból?
Figyelt kérdés
Elég kevés dolgot eszem meg, de szeretnék minél több zöldséget enni valamilyen formában. Olyan egyszerű recepteket keresek, amik egészségesek, tehát ne kelljen hozzá rengeteg szénhidrát, zsít és ezekből a zöldségekből készülnek: paprika, uborka, kukorica, burgonya, répa, karfiol, vöröshagyma, fokhagyma, karalábé, retek, zöldborsó. Aki tud, receptet is írhatna, köszönöm.2010. aug. 17. 15:19
1/6 anonim válasza:
A legegyszerűbb,ha ezt mind egy tálba rakod,nyakonöntöd joghurttal,majonézzel,és már eheted is.
2/6 anonim válasza:
Rétegezd őket darált hússal, tetejére csinálsz egy masszát 12 % tejfölből 1 tojásból és zsírszegény sajtból, majd összesütöd.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem úgy értettem, hogy az összesből egyszerre akarok ételt csinálni. Mindenféle zöldséges étel érdekelne, ami ezekből készíthető. Pl. napokban készítettem uborkalevest, uborka salátát (joghurt, só, bors), ilyenekre gondoltam. Majonéz kilőve, az egész csak olaj, azt nem eszek.
2010. aug. 21. 17:06
5/6 A kérdező kommentje:
Az már megvolt...
2010. aug. 21. 21:32
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!