Paprikás lisztben sült halhoz szoktattok enni savanyúságot? Kovi ubi, hegyes erős, csalámádé stb?
Figyelt kérdés
2013. szept. 4. 17:22
2/5 anonim válasza:
aztán teneked mi hasznod van abból,ha megtudod,pl,hogy én kovuborkával eszem a halat ?
3/5 anonim válasza:
Semmit nem eszem hozzá. a jó ropogósra sütött kisebb kárászt/keszeget, csak magában eszem, hogy érezzem a finom ízét.
A párom csípős kecsapba tunkolja.
4/5 anonim válasza:
Én mustárral, és egy kevés kenyérrel szeretem enni.
5/5 anonim válasza:
En nem szeretem,de batran ehetsz,biztos finom hozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!