Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Hogyan készül a jó kovász?...

Simon József Tibor kérdése:

Hogyan készül a jó kovász? Meddig és hogyan lehet eltenni a következő sütésig?

Figyelt kérdés

2014. szept. 12. 10:14
 1/1 anonim ***** válasza:

A záporka és pár készítését itt olvashatod:


[link]

2014. szept. 12. 11:01
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!