Mit etetnek meg velünk?
Figyelt kérdés
A minap töltöttpaprikát szerettem volna enni, ezért vásároltam a közeli TESCO-ban egy 500 g-os előre csomagolt, müanyag tálcás darált sertéshúst. Legalább is azt hittem, azt veszek. De már főzés közben gyanús volt a dolog, mert amikor megkóstoltam elkeseredve tapasztaltam, hogy semmilyen, a disznóhúsra jellemző illata és íze nem volt. Igaz, másmilyen sem, csak valami jellegtelen, idegen íz.
Először jártam így, de azt hiszem egyben utoljára.
Van valakinek hasonló tapasztalata, esetleg tippje, hogy mi lehetett az, amit sertéshús néven árulnak, de mégsincs olyan íze!
Valószínűleg a kutyámmal leszek kénytelen megetetni, bár vannak kétségeim, hogy sikerül-e?
2015. szept. 25. 14:41
11/11 A kérdező kommentje:
Bocs, elgépeltem.
2015. szept. 26. 11:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!