Mi a francot etet még meg velünk az élelmiszeripar?!
Oh, ez még nem is olyan sok minden, olvasd el hányféle dolog található egy dobozos fagyiban, vagy pl egy kenyérben, amihez elvileg elég lenne liszt, víz és kovász, ennek ellenére van benne 20 féle más dolog is és akkor még nem beszéltem a felvágottakról.
Én már magam sütöm a kenyeret, nemigen veszek felvágottat, főzök minden másnap, amibe nem teszek ízesítőket, stb., még így is kerül belénk elég adalék.
Amiről nem tudok, az nem fáj.
Eddig is benne voltak azok a szrok, csak nem írták rá.
Ennyi erővel akkor csapvizet se igyál, mert az se csak H2O.
3-as, ez a "amiről nem tudok, az nem fáj" ez nem biztos, hogy bejön :-) Ugyanis előfordulhat, hogy egyik napról a másikra besokall a szervezeted és allergiás leszel valamire, mint ahogy a fiamnak 11 évig SEMMI BAJA nem volt, aztán egyszercsak igen csúnyán, nagy hólyagos foltokkal kiütötte egy EGÉSZSÉGESnek kikiáltott szelet müzli (szójalecitin van benne), majd este 2 szelet kenőmájasos kenyér után tetőtöl talpig beborította a kiütés
Amióta kiderült, hogy a szójára allergiás, azóta döbbentem rá, mennyi mindenbe nyomatják a szóját: nem, nem csak a felvágottakban van, hanem a kenyerek 90 %-ában szójaliszt, a kifliben szójaolaj, a mustárban - nem, nem hülyültem meg :D - a Túró Rudiban, csokiban, a kakaós csigában, minden péksütiben, az összes Fornetti termékben, a CSÁSZÁRSZALONNÁBAN! + a hentes nem mer megesküdni, hogy a kolbászban nincs, hogy a készételekről, konzervekről, olajos halakról (szintén szójaolajban, csak tudnám, mi a francnak?) ne is beszéljek... :-(
És amikor azt gondoltam, hogy a csirkét, sertést, stb nyugodtan adhatom neki, mert az hús, akkor egyszercsak azt hallottam a rádióban, hgy vigyázni kell azzal is, mert SZÓJÁS TÁPOT esznek az állatok. puff neki...
Komolyan néha én is azon gondolkodom, hogy elköltözök vidékre és azt eszünk, amit megtermelünk :-)
Akkor legalább hellyel közzel tudnám, hogy mit eszünk...
Megteheted, hogy elolvasd az összetevőket és normális kaját vegyél.
Gyógyszer meg nem kell az ember alapvető működéséhez. Szóval...
Tájékozottság és igényesség kérdése, hogy mit tesz az ember a kosárba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!