Ha elszakad nalatok a cerna mit esztek es mennyit?
Tegnap álltam a konyhában, megláttam nutellat , belenyaltam, belenyaltam meg egyszer, megint..vegul egy fel doboz elfogyott...
Ez nalam ritka, mert nem rajongok a tömény csokiert.
Karácsonykor megettem állva egy tálca zserbot :) amugy ha bezabalok az altalaban minőségi tananyagból van.
Egy egész tábla csoki.
Zacskó mogyoró. Kb ennyi...
Ha lelkileg rosszul vagyok, akkor leesik az étvágyam.
Ha egyszerűen elegem van az odafigyelésből, hm... Még több édesség :) Akár mazsola is, mert szeretem, bár alapvetően szénhidrátszegényen eszem, az édességeim különösen szénhidrátszegények. Akár pár deka banán is beeshet... de inkább csak azért, mert finom.
Évekkel ezelőtt váltottam életmódot, aztán később újra. Ösztönösen szinte mindig betartom a legtöbb szabályomat, amennyiben hozzájutok a megfelelő ételekhez (most épp tojáshiány van s az az életmódom egyik legfőbb pillére). Azért van ez, mivel az életmódom nagyon jó számomra, a közérzetemnek és a gasztrohedonizmusomnak is ez a legjobb. Butaság lenne messzire mennem tőle, csak rosszabbul érezném magam. Néha bevillan valami régi étel, annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!