Kizárt dolog, hogy ennyiért adják még a csontosat sem.
Valószínű zárás előtt vehetted és aznapi lejáratú szavidővel.
Persze nincs ezzel semmi gond, az is tökéletes még, ha azonnal felhasználja, vagy lefagyasztja az ember.
Nézd Tesco, Spar mindenhol van, teljesen azonos árakat kell alkalmazniuk minden üzletükben- kivéve a már említett leárazásokat-amit az adott bolt dönt el, hogy mennyiért adja.
Sum-sum, normál áron sehol sincs 900-ért csirkemell.
Igen, 77%-os, igazad van, egész pontosan 849 Ft volt a csirkemell, de csak FÉL KG!!!! Ráadásul a tálcás kiszerelés.
Bírom az ilyet, komolyan, tudsz te olvasni? És csak mondod a magadét, mindenáron nagyot akarsz mondani, és nem lehet meggyőzni.
Meg hogy szabadáras egy multi, ne viccelj már, elég csak a pl. a Spar honlapjára felmenni, a szórólap szerinti árak az egész ország területén érvényesek, olvastad az apróbetűst?
Létezik valóban olyan, hogy az aznap, vagy másnap lejáró termékeket leárazzák, de hogy teljes áron már nincs 1200-1300 ft/kg alatt csirkemell, az tuti!
Fel nem foghatom ezeket az embereket, akik erőltetik ezeket a hülyeségeket/hazugságokat.
A másik kedvencem, hogy havi 10 ezerből megoldható az étkezés...
Jó, befejeztem a vitatkozást, mivel szigorú diéta szerint étkezem heti 4-5 kiló csirkemellet veszek, nyilván nem random helyre, hanem oda megyek ahol az ár-érték arány a legjobb. A nem egységárról annyit, hogy lapozzatok fel az újságot, majd nézzétek meg az akcióknál a csillagozást, a kisbetűs részben szokott lenni, hogy melyik üzletre vonatkozik és melyikre nem és egyre több az ilyen 'kivétel'.
Tálcás csirkemellet pedig nem veszek, mivel drágább, mint ha nem előrecsomagoltat vennék. Valaki még kérdezte, nem, nem zárás előtt, leakciózott maradék terméket vettem, ugyanis például ez az akciózás nem működik. Az áruház nem dönthet arról szerintem péntek este 8kor, hogy hoppá, nemsokára zárunk, de van még 2 kiló hús, gyorsan akciózzuk le, hátha elviszik. Befejeztem az írogatást, amúgy is nyilván hazudok. Ha legközelebb bementek a boltba, kérdezzétek meg saját magatok, akkor talán elhiszitek!
Ez simán megéri. Én majorannás csirkemell csíkokat csinálnék belőle párolt rizzsel.
A legolcsóbb csirkemell itt nálunk(Budapest) 1399Ft!! volt A.uchanba. Piacon is 1449-1700Ft körül adják, sehol sincs 950ft, de van az A.ldiban de az fél kg vagy 1099Ft de az is 700grammos.
Úgy, hogy szerintem ez jó árú, amit belinkeltél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!