1/21 anonim válasza:
Ott van a képen, látszik.
Csirkemell formázásából megmaradt nyesedék.
2/21 A kérdező kommentje:
akkor ez is teljes értékű hús nem? mondjuk serpenyőben grillezni tök mindegy ha úgyis felvágja az ember
2015. szept. 13. 15:26
3/21 anonim válasza:
Látszik, hogy rajta maradt egy kicsit a "zsíros" rész a mellről, de azt leszámítva teljesen normális csirkemell, ennyiért szerintem megéri.
4/21 anonim válasza:
Lehet rajta némi porc, pláne, ha a mell közepét is belevágják, úgyhogy lehet, hogy kell némi utómunka, hogy porc mentes filét kapjál.
De súlyra biztos, hogy nincs rajta sok veszteség, annyi biztos, hogy nincs, hogy ne érné meg 650 ft-ért!
Ez még akkor is nagyon baráti ér, ha 10%-ot levagdosol róla.
6/21 anonim válasza:
szerintem is megéri ennyiért. én pl gyrost csinálnék belőle,vagy olyat amihez úgyis fel kell csíkozni a húst
(tudom hogy a gyrost nem csirkemellből szokták,de én általában abból)
7/21 anonim válasza:
Ha csupán zsír lenne benne, még megérné. De van benne porc és ami még undorítóbb: hártyás is. Jó ízlésű ember ilyen nyesedéket nem eszik szerintem.
8/21 anonim válasza:
Nem venném meg, akciósan 950 körül normális mellfilét lehet venni. Lehet benne porc, egyenként megnézed? Zsír is van rajta és a méretben is jelentősen eltérnek, azzal is bajlódni kell.
9/21 A kérdező kommentje:
majd szólj ha láttál ilyet :D veszek 20 kilót
2015. szept. 13. 17:34
10/21 anonim válasza:
Tipikus gyakoris hazugság a 950 ftos csirkemell.
1200-1250 alatt sehol nem kapsz, és általában az sem véletlenül akciós, hanem mert több napos már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!