7/25 anonim válasza:
Az indokolatlanul bevitt étel ital többletet a szervezet elraktározza, akár egészséges fajta akár nem . Eleinte emésztődik majd átfut a beleken , de zsíros mindkettő . A nyári ételek inkább magas víz és rost tartalmú dolgok legyenek , a hőérzetet is javítják .
8/25 anonim válasza:
Sok benne a fehérje és a zsír. Én idén nyáron heti szinten 1-2 kg-t megettem hetente mindkettőből. Mégis 10 kg-t fogytam.
Na most akkor mi van? Csak az nem hizlal, amit nem eszel meg. De ha nem eszel többet,mint amit a szervezet igényel, nem fogsz hízni, csak kivételes esetekben (pl pajzsmirigy alul működés).
9/25 anonim válasza:
1 kg sajt és 1 kg zsíros túró hetente az magában napi 1500 kcal... Biztos, hogy egészséges vagy?
10/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Utolsó válaszoló igen egészséges vagyok csak szeretnék egy kicsit fogyni és nem tudom mit egyek. Rendszeresen futok, biciklizek, nyáron egy étteremben dolgozom és egész nap rohanok de mégsem fogyok, pedig van rajtam +kg.. :(
2015. aug. 4. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!