Ha megfőzök 1kg rizset, hány kg lesz utánna?
Figyelt kérdés
megszívja magát úgy lesz 2kg akár vagy mennyi kb?2015. jún. 6. 16:16
21/24 anonim válasza:
"megfőztünk 300gr rizset és közel 1kg lett belőle"
De ha gondolod, akkor megmagyarázhatod az elméleted helyességét, a kérdező által gyakorlatban lemért adatokat figyelembe véve.
Kíváncsian várom, hogyan háromszorozódhatott meg a rizs tömege az elméleted szerint.
23/24 zolidobos válasza:
Épületes vita alakult ki....)))Megint van valami "lepontozásfüggő" versenyző. csak annyit szeretnék mondani, hogy amit írtam, az nem számítás, hanem hetente 8-15 kiló rizzsel történő GYAKORLAT! De mindegy, én tudom amit tudok, és azt jól tudom..)))
24/24 anonim válasza:
Hentesnek tanulok. Ezt külön tanítják, hisz van olyan termék (rizses hurka) amibe kell. 1kg rizsből a 2,5-szerese lesz tehát szorozd meg a nyers, száraz rizs súlyát 2,5-el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!