Hogyan rejtsek el valamit úgy a hűtőben, hogy a család ne vegye észre?
Az első dolog, amit tisztáznod kell, hogy számodra mennyire fontos ez a dolog. Esetleg alszol rá egyet és másnap már úgy gondolod, megmondhatom anyukának csak a tegnap másként gondoltam mivel ez a táplálékkiegészitő fontos számomra és nagyon féltem.
Ha ezt tisztáztad és még mindig úgy gondolod, hogy tényleg el kellene dugni, akkor következzen a probléma tárgyalásos megoldása. Esetleg feltételes módba külön- külön minden családtaggal elbeszélhetnéd, hogy lássad hogyan viszonyulnak a dologhoz.
Ha még mindez nem oldaná meg, akkor tényleg el kell dugni, de ennek a sikere tényleg a szerencsén múlik.Soha sem lehetsz 100 0/0-ra biztos.
Szerintem álcázni kellene, pld. vajnak, úgy, hogy egy vajaspapirba csomagolod és egy ugyanolyan már megkezdett vaj mögé dugod. A kettő látszólag ugyanaz és senki sem fogja a belsőt kivenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!