Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Hogyan rejtsek el valamit úgy...

Hogyan rejtsek el valamit úgy a hűtőben, hogy a család ne vegye észre?

Figyelt kérdés
Egy recept alapján vaj állagura csináltam meg az étrendkiegészítőmet (5dkg t) de nem szeretném hogy a család megtalálja mert szerintük ez pénzkidobás és nemakarok veszekedni szóval valami vaj elrejtési praktikák érdekelnének...

2015. febr. 11. 06:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%

Erkély? Ablakpárkány?

Amúgy becsomagolod alufóliába, és berakod az alsó ládába alulra.

2015. febr. 11. 08:08
 2/12 anonim válasza:
79%
Becsomagolod vagy befőttesüvegbe teszed.
2015. febr. 11. 08:22
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Előlem nem tudnád elrejteni, mert feltűnne ha valami idegen csomagot látok a hűtőben, amúgy is rendszeresen átnézem a hűtőt, hogy nincs-e benne valami romlott dolog, és rendszeresen átmosom a polcokat, ha anyukád is ilyen, akkor hamar észreveszi.
2015. febr. 11. 08:35
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen időben kint is tárolhatod valahol. Mi sokszor a kerti asztalra tesszük az ételt lefedve, ha nem fér be a hűtőbe.

Egyébként én nem támogatom a titkolózást, hosszútávon nem vezet jóra. Ha más is turkál a hűtőben, előbb utóbb úgyis megkérdezi valaki, hogy mi az. Egyszerűbb már most elfogadtatnod velük a dolgot, majd belenyugszanak. Ha beválik a recept és tovább akarod folytatni, neked is jobb, ha nem kell örökké rejtegetned.

2015. febr. 11. 08:40
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
A hűtüben nem lehet úgy elrejteni, próbált meg máshol, mondjuk a munkahelyi hűtőben.
2015. febr. 11. 09:43
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
nekem van egy ötletem biztos van a hütõ belsejében egy rész ami a hütö része és fehér kartonból csinálj egy fehér tárolót ugy vágd ki mintha a hütö része lenne és ragaszd oda és ha ugyesvagy nem veszik észre...
2015. febr. 11. 16:14
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Csomagold be vízhatlan és rakd befőttes üvegbe és pl kovászos ubit rá... vagy mitt tudom én csinálsz krumplipürét és elrejted benne, a lehetőségeid határtalanok.
2015. febr. 11. 17:58
 8/12 anonim válasza:
100%
Jégakkuval is hidegen tudod tartani egy megfelelő dobozban. Azt meg bárhová el tudod rejteni, így csak a jégakkut találják meg a hűtőben, amit könnyen ki lehet magyarázni (főleg, ha munkahelyre vagy suliba jársz).
2015. febr. 11. 20:14
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Valami nagyobb dolog mögé, vagy alá rejtve esetleg.

Mi a felbontott lekvárt, vagy savanyúságot a hűtő alsó polcára szoktuk tenni, és egyszer én is elrejtettem mögé egy túrórudimat, olyan jól, hogy jómagam is megfeledkeztem róla... mire megtaláltam, már ki kellett dobni :) remélem, te nem fogsz így járni :)

2015. febr. 11. 22:03
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Énszerintem vállald fel. Főleg, ha a saját pénzedből csinálod, akkor ne szóljon bele senki.Ha a családi költségvetést terhelnéd vele, találj ki valamit, amin megspórolhatod az árát.Pl nem eszel Nutellát (csak sarkos példa), bár gondolom, nekik az is felesleges pénzkidobás lenne.

Tedd egy tégelybe, írd rá a nevedet, és a családtagokat kérd meg, hogy hagyják békén, és téged is.

Egy normális családban működnie kell(ene ) a családtagok tűrhető passzióinak elviselésének, persze ez oda-vissza is igaz legyen.

És szerintem, ha te 5 dekányi valamit készítesz valamiből, jogod van hozzá, hogy a közös hűtőben elhelyezd, és ne kelljen dugdosni.

Persze ez csak az én privát véleményem...

2015. febr. 12. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!