Hogyan rejtsek el valamit úgy a hűtőben, hogy a család ne vegye észre?
Erkély? Ablakpárkány?
Amúgy becsomagolod alufóliába, és berakod az alsó ládába alulra.
Ilyen időben kint is tárolhatod valahol. Mi sokszor a kerti asztalra tesszük az ételt lefedve, ha nem fér be a hűtőbe.
Egyébként én nem támogatom a titkolózást, hosszútávon nem vezet jóra. Ha más is turkál a hűtőben, előbb utóbb úgyis megkérdezi valaki, hogy mi az. Egyszerűbb már most elfogadtatnod velük a dolgot, majd belenyugszanak. Ha beválik a recept és tovább akarod folytatni, neked is jobb, ha nem kell örökké rejtegetned.
Valami nagyobb dolog mögé, vagy alá rejtve esetleg.
Mi a felbontott lekvárt, vagy savanyúságot a hűtő alsó polcára szoktuk tenni, és egyszer én is elrejtettem mögé egy túrórudimat, olyan jól, hogy jómagam is megfeledkeztem róla... mire megtaláltam, már ki kellett dobni :) remélem, te nem fogsz így járni :)
Énszerintem vállald fel. Főleg, ha a saját pénzedből csinálod, akkor ne szóljon bele senki.Ha a családi költségvetést terhelnéd vele, találj ki valamit, amin megspórolhatod az árát.Pl nem eszel Nutellát (csak sarkos példa), bár gondolom, nekik az is felesleges pénzkidobás lenne.
Tedd egy tégelybe, írd rá a nevedet, és a családtagokat kérd meg, hogy hagyják békén, és téged is.
Egy normális családban működnie kell(ene ) a családtagok tűrhető passzióinak elviselésének, persze ez oda-vissza is igaz legyen.
És szerintem, ha te 5 dekányi valamit készítesz valamiből, jogod van hozzá, hogy a közös hűtőben elhelyezd, és ne kelljen dugdosni.
Persze ez csak az én privát véleményem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!