Ti mit ettetek ma?
Figyelt kérdés
finom volt? reggelire ebédre?2015. jan. 25. 12:59
21/40 opened paradise válasza:
Rakott karfiolt,most csokis puszedlit.
22/40 anonim válasza:
Reggeli/ebéd: moziban egy kis popcorn és egy kis nachos.
Uzsonna: alma és mandarin
Vacsora: gondolom majd párolt zöldség lesz.
23/40 anonim válasza:
Délben kelltem, eléggé másnaposan. Reggelire gyümölcsöt (banán, mandarin, alma és győri édes zabfalatkákat. "ebédelni most ebédeltem tejberizst lekvárral. :D
24/40 A kérdező kommentje:
rakott karfol hmm csokis puszedli aahh nachos (Y)!!! tejberizs lekvárral uhuhuhuhuhuh. ennél jobb már nem is lehetne.. NEKTEK.....
2015. jan. 25. 16:09
25/40 A kérdező kommentje:
nagyon éhes vagyok
2015. jan. 25. 16:38
26/40 szántóvető válasza:
korán van még,ne gondolj a habzsolásra.
27/40 A kérdező kommentje:
najó de 2 napja nem ettem.
2015. jan. 25. 16:57
28/40 anonim válasza:
Reggeli: ohne
Ebéd: Chilis bab
Vacsi: Sajtos virsli, kenyér, mustár
29/40 anonim válasza:
Már megint itt mérgelődsz te nyomoronc... megint csapj a billentyűzetbe, és kívánd mindenkinek, hogy rohadjon ki a beléből, amit megevett. tegnapelőtt is ezt tetted!!Szerencsére ki is moderáltak.
mi nem tehetünk arról, hogy te éhes vagy. Írj a Fókusznak, az minden nyomorulton segít...
Vegyél egy kiló kenyeret, fél kiló zsírt, és egyél zsíroskenyeret, ha másra nem futja, de ne itt szidalmazd azokat, akik még tudnak enni.
Mi rántott karajt ettünk rizibizivel, uborkasalátával- engedelmeddel.
30/40 A kérdező kommentje:
fúj
2015. jan. 25. 18:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!