Miért sörretek a sörretek? Mi köze a sörhöz? Mióta van ez nálunk, honnan jött? Ettetek már?
Figyelt kérdés
2013. nov. 29. 11:58
1/9 anonim válasza:
Ez bajor elnevezés, ott ezt adják a sör mellé tradicionálisan "sörkorcsolyának", ha ebböl eszegetsz, akkor egyre inkább kivánod a sört utána.
2/9 A kérdező kommentje:
A nyers retket?
2013. nov. 29. 12:05
3/9 anonim válasza:
Igen. Nemrég ettem odakint weisswurstot (az íze se jobb, mint ahogy kinéz...) ahhoz is adtak, nyersen:
4/9 A kérdező kommentje:
Az piros hónapos retek nem?
2013. nov. 29. 13:04
5/9 anonim válasza:
A képen a hónapos retek van, a sörretek ízre gyakorlatilag ugyanilyen, csak a mérete nagyobb.
6/9 anonim válasza:
Rendszeresen eszem, a kedvenc retkem :D Puhább fajta, mint a többi, ízletes és úgy tűnik, pudvásodásra sem hajlamos :)
Sört még sose kívántam utána ;)
7/9 A kérdező kommentje:
Hát ezek után venni fogok, és jól megeszem.
2013. nov. 29. 15:19
8/9 A kérdező kommentje:
Hát vettem reggel a piacon. Csalódott vagyok. Nem ér semmit. Izetlen vacak.
2013. nov. 30. 18:57
9/9 anonim válasza:
Ilyenkor fekete retket szoktam enni. Lereszelve, sózva szoktuk befőttes üvegbe tömni, aztán rájárunk. Fenséges és egészséges.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!