Ti mit ettetek ma?
Figyelt kérdés
finom volt? reggelire ebédre?2015. jan. 25. 12:59
1/40 anonim válasza:
Reggelire sajtos szendvicset teával. Ebédelni most megyek. Egyedül élek, így nincs ünnepi ebéd. Paradicsomos káposzta.
2/40 anonim válasza:
Reggelire pizzát, ebèdelni még semmit.
3/40 anonim válasza:
Semmit és inni is alig..beteg vagyok
4/40 anonim válasza:
reggelire müzlit,ebédre tárkonyos ragulevest:)
5/40 anonim válasza:
Nálunk is paradicsomos káposzta volt ebédre :) Finom volt. Reggel csak egy szimpla szendvicset ettem.
6/40 szántóvető válasza:
nem reggeliztem mert tegnap túlettem magam.ebédre nagy tányér csontlevest meg túrós rétest.finom volt persze.
7/40 anonim válasza:
én reggelire csokit meg tejkaramellát...10kor keltem xdd
ebédelni pedig husilevest meg rántott halat rántott husit meg sült krumplit fogok...nyamii:3
8/40 anonim válasza:
Reggelire két lekváros fánkot, ebédre meg sült krumplit barbecue szósszal, most meg egy grapefruitot eszem.
9/40 A kérdező kommentje:
paradicsomos káposzta? most én is azt kívánom megtudnék enni belőle 1-2 tányérral. adtok nekem?
2015. jan. 25. 13:43
10/40 A kérdező kommentje:
rántott hal sültkrumpliból jöhet nekem másodiknak 7-es.
2015. jan. 25. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!