Ti mit ettetek ma?
Egy bögre csokis müzlit tejjel. Hozzáteszem, későn ébredtem. Aztán déltől nem voltam itthon, és csak most értem haza, tehát most fogok ebédelni, valami pörkölt lesz a kaja tésztával, ha jól néz ki, és felkelti a gyomrom kíváncsiságát, azt eszek, ha nem, akkor valami mást.
A müzli finom volt, de nem túl izgalmas vagy szokatlan ízvilágú. :D
1 sajtos croissant-t ettem eddig reggel, ízre elment.
Ebédre még nem tudom mi lesz, de nagyon megennék némi csokit :)
Bogrevel kell kimerni a hozzavalokat 😃
Jelen esetben a bogre a nagy tejfolos pohar volt, tehat egy tejfol, ket tojas, egy bogre olaj es cukor, 3 bogre liszt, egy zacsko sutoporral. Ezt ilyen sorrendben osszekeverni, en a felebe cukrozatlan kakaot tettem, es osszeontottem a tepsibe. 35-40 perc alatt megsul kozepes langon. Tehetsz bele barmit, meggyet, makot, diot, amit csak akarsz 😊
reggelire kefirt és kiflit. Ebég karfiolleves volt, rizs, és egészben sült vajas csirke, salátával.
Most azon töröm a fejem, hogy kellene sütnöm forgácsfánkot
én nemtudnék így hiphopp összeütni egy bögrés sütit de azért kösz. és megfogadom a tanácsot teszek bele diót mákot hmm de finom...
fánkot sütsz? naneee ha nem adsz bajok lesznek
Amit máskor, természetesen embert :)
Üdv: Dr.Lecter voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!