1/3 anonim válasza:
Szétfagy, oszt mikor kiengeded, kifolyik. Baromi gusztustalan.
2/3 anonim válasza:
Megfagy, nem meglepő módon. Kiolvasztás után ugyanúgy használható, mint frissen, persze ne héjastól fagyaszd, hanem feltörve, kis poharakban, dobozokban. Ha sokszor használsz csak fehérjét vagy sárgáját, akkor fagyassz le szétválasztottakat is, jól tud jönni.
3/3 anonim válasza:
A tojás nagyon jól fagyasztható (természetesen feltörve)
Fagyaszthatod külön-külön a fehérjét és a sárgáját - kiolavsztás után ugyanúgy használhatod, minta friss lenne, de még aznap meg kell sütni/fözni.
De lehet akár együtt is fagyasztani a fehérjét/sárgáját, azaz az egész tojást, de akkor sak olyasmihez tudod használni, ahol nem kell szétválasztani.
Mindenképpen ajánlott kisebb üvegben vagy dobozban fagyasztani és feltétlen ráítni, hogy hány darab van benne. Célszerü kisebb adagokat csinálni (2-3-4 tojást/fehérjét/sárgáját) tenni egy-egy csomagba, mert így jobban lehet variálni, ha kell.
Ha nagy adagot fagyasztanál egyben, akkor az egészet fel kell használni, mert kiolvasztás után nem lehet tovább tárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!