Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha nem raktam be éjszaka a...

Ha nem raktam be éjszaka a tojással készült tésztát a hűtőbe, akkor az reggelre már megromlott?

Figyelt kérdés

Tegnap készítettem egy sajtos rúd tésztát, de elfelejtettem berakni a hűtőbe. Egy tojás van benne meg egy tejföl. 9 órán át volt szobahőmérsékleten. Mit gondoltok? Megsüssem vagy inkább dobjam ki a fenébe?

Olyan mérges vagyok magamra....


2014. okt. 7. 07:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Semmi baja nem lett ennyi idő alatt- gondolom nincs 30 fok a konyhában- szóval szerintem nyugodtan kisütheted ma.nehogy kidobd.
2014. okt. 7. 07:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem romlott, nyugodtan süsd meg. Amúgy gondold el, a száraz tésztában is van tojás, és hónapokig el lehet tárolni. Ezzel nem azt akartam mondani, hogy a sajtos rúd tésztáját is, de ne aggódj!
2014. okt. 7. 08:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Megsütöttem, finom lett. :)
2014. okt. 7. 11:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Napokig szoktam tárolni a tojásos magkenyereimet szobahőmérsékleten... Ha nem nyirkos, nem romlik meg pár nap alatt. Ha nem fogy gyorsan, akkor azért berakom a hűtőbe, hogy tovább bírja.
2014. okt. 7. 14:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Előző voltam, bocs, szóval nyers tészta... Hmmm 9 óra határeset, szerintem ilyenkor, hacsak nem fűtöd agyon a konyhát, ennyit azért kibír. Én megvizsgálnám a tésztát, ha nem gyanús, akkor megsütném. Nem vagyok szívbajos, bízom az érzékszerveimben :)
2014. okt. 7. 14:48
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!