Már megint hülye voltam. Elfelejtettem berakni a túrós tésztát szalonnával a hűtőbe éjszaka :/ és délután is kint volt! Már beraktam, de megromlott mi?
Ne dobd ki!
Legfeljebb kicsit savanyú, de semmi bajod nem lesz tőle!
Szerintem ennyi idő alatt nem romlik meg. Én általában estefelé főzök, sokszor még nem hűl ki, mire lefeküdnék és gyakran előhagyom éjszakára.
Lehet hülyeség, de én mindig abból indulok ki, hogy egy lagzi másnap reggelig tart és az idő alatt végig ott vannak az ételek az asztalon, ami még előző nap készült. Azt is túl szokták élni :-)
A múltkoriban is jártál már így valami kajával. Egyébként pont az este, amikor láttam, hogy válaszolgatsz kérdésekre, gondoltam rákérdezek, hogy mindent beraktál-e a hűtőbe?
Sajnálom, majd legközelebb!
ez tetszett xdxd
Hülye fejemmel nagyon feledékeny vagyok,de jó arány azóta ez volt az első:))
Na aztán most értem haza munkából elkezdtem szagolgatni,hát olyan furcsa szaga volt.. Megkostóltam furcsa íz..Mondom megmelegítem hátha.. Olyan alhokol szaga volt én még ilyet nem pipáltam:)) Olyan mikor ernyed a szesz vagy nem tudom,párom jóízüen megette én éhen maradtam,majd leugrok boltba:)
Áhh nagyon finnyás vagyok erre a romlott/nem romlott dologra,nem is tudom miért fárasztalak titeket ilyennel mikor úgyse eszem meg:)) bocsi érte:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!