Vegyes mézet megmikrózva bugyborékolósra (és égett szagúra) forralva ki kell dobni, vagy még esetleg fogyasztható?
Figyelt kérdés
Az üveg oldalán az állt hogyha bekásásodik akkor ki kell melegíteni. No hát én kimelegítettem rendesen. Annyira hogy mikor kivettem konkrétan fel volt forrva bugyborékolt és kifutott, mellé a szaka olyan volt mint bárminek ami megég és vízfolyékony állaga volt. Kérdés hogy öntsem e ki. Már visszasűrűsödött de azért sose lehet tudni. Öntsem ki?2014. dec. 1. 20:40
1/3 anonim válasza:
Értelmes ember ilyenkor az üveget belehelyezi egy tál forró/felforralt vízbe, és így átmelegszik és folyékonnyá válik a méz... A csokit sem úgy olvasztod fel, hogy beteszed a mikróba.
2/3 anonim válasza:
Sütéshez nyugodtan elhasználhatod, gyakorlatilag csak túlmelegítetted, semmi baja nem lett. A mikrozástól meg pláne, ne félj a híresztelt káros hatásaitól.
A benne lévő cukor esetleg karamellizálódott, esetleg vitaminvesztés is történt (nyilván ), de nem kell kidobni.
3/3 A kérdező kommentje:
Thanksallanswer!
2014. dec. 3. 22:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!