Mit mondtok az odaégett ételnek?
Figyelt kérdés
Szinonimát, vagy szleng nevet keresek a szénné égett ételnek, ami már ehetetlen.2014. márc. 28. 08:14
4/10 anonim válasza:
...odaégett ÉTELRE. Nehéz nyelv a magyar. De hogy válaszoljak is, én egy "fákk"-ot szoktam elereszteni, de az is inkább önkritika, magamnak mondom, hiszen én neteztem a melegítés ideje alatt.:P
6/10 anonim válasza:
Nálam nincs odaégett étel, mert én ilyen téren soha nem hibázok. Meg más téren sem, mert én TÖKÉLETES vagyok. Azt kell tudni még rólam, hogy ...
BASSZUS, A BABFŐZELÉK!!!!
7/10 anonim válasza:
Hehe, nekem egyszer egy jó kis lencsefőzelék tényleg odaégett, mert asszonykával pont akkor melegedtünk be...
8/10 anonim válasza:
Leginkább: több is veszett Mohácsnál!
De ha a rizs ment tönkre: Pááá-rizs!!!
9/10 anonim válasza:
Mikor meglátom,hogy odaégett: A fene egyen meg!
Amúgy azt szoktam mondani, hogy odakozmált.
10/10 anonim válasza:
Én olyankor Szente Csabát mondok cifrákkal. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!