Enyhén égett ízt elvesz az édes csokitöltelék íze?
Figyelt kérdés
2014. jan. 24. 09:41
1/1 anonim válasza:
Enyhén égettet igen, de tényleg csak enyhén legyen égve, mert a nagyon égett, már kellemetlen, kesernyés...
És legjobb, ha az égett oldalt forgatod úgy, hogy az legyen közvetlen a krém mellett, úgy nem tűnik fel, hogy megégett. Már ha ez fontos, hogy ne tűnjön fel...
Pl. ha piskóta alja égett enyhén, akkor ne az legyen a végén az alja! Sőt, ha esetleg csokimázat teszel a tészta közvetlen tetejére, oda is kerülhet az égettes oldal... Kakaó+cukorból kevert máz alatt pl alig tűnik fel, ha kissé megbarnult a tészta.
Amúgy amit lehet, vágj és kapirgássz le az égettből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!