Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Milyen íze van az avokádónak?

Milyen íze van az avokádónak?

Figyelt kérdés
Még soha nem vettem, nem tudom milyen lehet pl salátába.

2014. nov. 6. 15:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
61%

#8: Olajos magvakat szoktam enni.

S igenis felvizezi, a kakaóban elég kevés víz van, az avokádóban pedig egészen sok, ami az ízén is érződik. Még ha ezt furénak is tartod.

2014. nov. 6. 20:26
 12/18 anonim ***** válasza:
68%
#10: Kenhető, de nem folyékony, még az igazán érett avokádót is fel lehet kockázni salátába (legalábbis az a 3-4, amivel életemben találkoztam, ilyen volt. többször nem vettem, mert nem tetszett annyira). Pont azon a szinten mozog, hogy mindkét dolog megtehető vele.
2014. nov. 6. 20:28
 13/18 anonim ***** válasza:
56%
*furának, miket írok már :)
2014. nov. 6. 20:29
 14/18 A kérdező kommentje:
Vettem egy szép érett példányt, beletettem salátába, nem hiszem, hogy kedvelt ételem lesz, semmi íze nincs, egyedül az állaga tetszett, olyan finom, selymes, de egy idő után már "sok" volt.
2014. nov. 7. 06:53
 15/18 anonim ***** válasza:
Hát igen, kerülnek a konyhára olyan alapanyagok, amik fűszerezés nélkül ízetlenek.
2014. nov. 7. 07:27
 16/18 anonim ***** válasza:
Nekem olyan volt,mintha szappant ettem volna.
2014. nov. 7. 09:18
 17/18 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Kóstold meg egyszer az éretlen sütőtököt angolosan kisütve!

2014. nov. 7. 16:12
 18/18 A kérdező kommentje:

Ki a csuda pontozgat itt le mindenkit, hadd döntsem már el én magam, hogy nekem mi hasznos és mi nem, amúgy nekem mind hasznos válasz volt.

Végülis tény, hogy nem lesz kedvenc kajám, de majd csak megleszek nélküle. :-)

2014. nov. 7. 16:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!