Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Romlott a sonka?

Romlott a sonka?

Figyelt kérdés
Vettem a piacon házi sonkát egy darabot, kicsit nyálkás volt a teteje és volt egy kis fura szaga a sonkának, mintha csöppet romlott lenne, amikor lemostam, akkor már nem éreztem, amúgy szép rózsaszín, nem penészes, nem zöldes, és az eladó nyersen evett belőle, én viszont félek, hogy romlott, megfőztem, de akkor is éreztem egy kis szagot. Kidobjam?

2014. szept. 27. 14:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha megfözted akkor elmeletileg bajod nem lesz,de ha undorral eszed akkor inkabb ne.
2014. szept. 27. 14:29
 2/5 anonim ***** válasza:
DOBD KI!!! Nyálkás, fura szag... mi más választ vársz??!!
2014. szept. 27. 14:32
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi, most hűl, majd meglátom, hogy akkor is érzek-e szagát és milyen az íze, undorral nem fogom megenni.
2014. szept. 27. 14:33
 4/5 A kérdező kommentje:
Ilyen nyálka szinte mindegyik sonka és füstölt szalonna tetején szokott lenni amit a piacon veszek, azoktól még nem volt baj, nem tudom, hogy ez természetes-e.
2014. szept. 27. 14:35
 5/5 anonim ***** válasza:

A jól megfüstölt, jól kezelt sonka tapintásra nem nyálkás.

majd meglátod, megfőzve milyen állagú, a főzéstől baja elvileg nem lehet, de, ha a fejedben ott mocorog a korábbi szag, látvány, tapintás, az nem fog elmúlani...

2014. szept. 27. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!