Kántor margó kérdése:
Meddig kell a sonkát pácolás előtt besózva tartani?
Figyelt kérdés
Disznót akarunk vágni, és még nincs tapasztalatunk.
Szívesen fogadnék páclé receptet.Köszi.
#sonka #pácolás.
2014. aug. 30. 19:45
2/2 Ügyet Lenke válasza:
Mi mindig 6 hetet tartottuk, a szalonnát is, és mindig szép fehér is volt, puha és eltartott sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!