Pácolt húst tepsibe ha berakom, mir eügyeljek? Hány fokon? Letakarjam? Kérget kell előtte vagy utána sütni?
Figyelt kérdés
2014. febr. 15. 09:46
1/1 anonim válasza:
Milyen hús? Hány kg?
A kérget elötte süsd rá.
Ha nem kiszáradt ,húst szeretnél takard le ,és alacsony fokon süsd azért ,hogy belül szaftos maradjon. 150C-on 2-3 órán át amikor belül már nem nyers akkor vedd le a fóliát és emeled a hőfokot 170C-fokra és egy óra alatt kivülröl szépen megsül. belül szaftos lesz ,nem lesz nyers: Ha elkészült kg-ként 5percig pihentesd meleg helyen lefedve: tedd vissza a az elzárt sütőbe. Ha hidegen és hideg helyen pihenteted megkeményedik a hús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!