Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mennyi romlott ételtől elsz...

Mennyi romlott ételtől elsz rosszul a szervezet?

Figyelt kérdés

Kissé megromlott otthon a csalamádé, azonban ezt csak az 5-6dik falat után realizáltam, utána kidobtam, és ettem nélküle rendes kaját.

Egy kevéstől is lehet az embernek hasmenése?

Vagy esetleg mit lehet tenni ilyenkor, mert muszáj, hogy estére ne legyen semmi bajom.

Köszi!

2014. júl. 14. 15:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Kevéstől is lehet, de nem valószínű.

Bekészíthetsz pár hasfogó-tablettát ha érzed hogy vmi nem stimmel, de szinte biztos hogy nem lesz szükséged rá.

2014. júl. 14. 15:54
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
En 1x a hust kostoltam meg es nem volt jo,2 napig hanytam rosszul voltam!!azert 1 hus sztem tobb bakteriumot stb.... von maga utan.... :( remelem veled minden ok lesz.... lehet csak egyszer àt fut rajtad es kesz!!!
2014. júl. 14. 16:18
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Millió dologtól függ, valószínűleg a részletek nem érdekelnek, úgyhogy nem is untatlak vele.

Ételmérgezésről nem lehet szó, szóval komoly bajod tuti nem lesz.

Egy savanyúságnak viszonylag alacsony a pH-ja, így valószínűleg túl sok más kórokozó se lehet benne. Tehát komoly gyomorrontás se várható.

Hasmenés... véleményes, ez már egyén függő is, mennyire kényes a gyomrod.

Ha nagyon fontos hogy semmi tünet ne legyen, vegyél be egy hasfogót. Ártani nem árt, még ha amúgy nem lenne hasmenésed, akkor sem.

(Egyébként megkockáztatom, hogy ennyitől hasmenés se lesz.)

2014. júl. 14. 16:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha nagyon mimóza gyomrod van, esetleg a gyors futás, de folyamatos hasmars nem lesz tőle.

Ha érzed, hogy mormicolnak a beleid, akkor iparkodj a vécére.

1 szem hasfogó valóban jótékony hatással lehet.

2014. júl. 14. 16:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm mindenkinek! :)
2014. júl. 14. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!