1/7 anonim válasza:
Én attól szoktam köhögni, amiben van szódabikarbóna és picit több sikerült bele a kelleténél. De lehet a tartósítótól is.
2/7 anonim válasza:
Akár szalicilt (szalicilsav), akár nátrium-benzoátot tett bele nagyobb mennyiségben tartósítószerként, ne adj isten borként (!), attól lehet. Sokkal kevesebbet kell beletenni, mint amennyit a receptek írnak, a borkénre meg nagyon kell vigyázni, mert ugyan szép világosan tartja az anyagot, de a felszabaduló kénessav miatt élvezhetetlen tud lenni (a felöntőlevet fel kell forralni végleges lezárás előtt, hogy eltávozzon a kén-dioxid).
3/7 A kérdező kommentje:
Akkor a Borkén lehet a ludas, ugyanis anyu azt rak bele.
Köszönöm a válaszokat.
2014. jún. 16. 06:39
4/7 anonim válasza:
Így igaz, a borkén köhögtet, nem is kicsit. Igaz szép fehér marad a káposzta, paprika, de nagyon el lehet vele rontani, ha valaki egy picit is túladagolja.
7/7 anonim válasza:
Mérgez téged. Ülj le vele beszélgetni. Lehet, hogy valamiért neheztel rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!