Férjed szokta mondani, hogy anyám így -vagy úgy szokta főzni ezt vagy azt?
Figyelt kérdés
Vendégségbe voltunk ,és az egyik férj előadta ,mindenre ,anyám így szokta úgy szokta dolgot . de ezt nem egy dolognál hanem minden ételnél . Ami még durva volt ,hogy jaj drágám kérdezd anyámat : mondta ezt saját feleségének : Már mi többiek éreztük magunkat rosszul .Az én férjem sose mondta ,hogy kérdezd meg anyámat : Igaz mikor mi összeházasodtunk megbeszéltük ,hogy nincs az én anyám én anyám így szokta : az van ahogy mi csináljuk.. Nagyon sajnáltam a feleséget biztos megalázó volt neki : gondolom a békkeség miatt nem szólt..2013. júl. 10. 16:32
1/8 anonim válasza:
Én szoktam mondani a feleségemnek, mert nálunk nem az egó a fontos, hanem az, hogy a másik azt kapja amit szeretne. Mivel én főzök hétvégenként, ezért ő is meg szokta mondani, hogy xy ételt hogyan szeretne.
2/8 anonim válasza:
Az én Férjem hálás minden általam főzött ételért /nagyon jól főzök/ és nem emlegeti az Anyját. Nem is lehet, mert tanyán laktak, és éheztek folyton gyeremek korában. Nem emlékszik, hogy valaha is evett volna egy jóizüt!
3/8 A kérdező kommentje:
Persze mi is megbeszéljük ,hogy mi hogyan legyen : de nem vágunk ilyen anyám te anyád szöveget hozzá..
2013. júl. 10. 16:46
4/8 anonim válasza:
Hát ez szánalmas.
"Úgy emberileg, mint szakmailag." XD
35/F (szakács)
5/8 anonim válasza:
Hát nálunk max akkor jön elő h anyám így v úgy szokta, ha valamit még nem csináltam. Akkor elmondja h az ő édesanyja hogy csinálja, aztán alakíthatom ahogy akarom :D Kritizálásként nem jön ez fel, mert jobban főzök mint az anyósom. Legalábbis párom ezt mondja. Ha valami nem sikerül azt persze megmondja h ez most nem az igazi, de nem ezzel, h anyám így v úgy szokta :D
6/8 anonim válasza:
Azt, hogy az anyám így vagy úgy szokta, mondja néha, de NEM kritikaként, hanem csak mint másik variációt, de ilyen formában megemlítheti bárki más föztjét is, a szomszédét, vagy valaki ismerösét.
De ha valaki van nálunk, akkor eszébe sem jutna bármilyen megjegyzést tenni az ételre, kivéve, ha valami nagyon izlik neki.
Ha egy férj mások elött kritizálja a feleség föztjét, akkor az igencsak bunkó ember, és csak azt nem értem, a feleség miért türi el töle? Ha velem ez csak egyetlen egyszer is elöfordulna, attól kezdve fözhetne ö és bemutathatná, hogy ö jobban tudja.
7/8 doboszoli válasza:
A 35/F szakáccsal egyetértek.
Nagyon.
8/8 anonim válasza:
ez durva, én biztos ha elsírnám magam ha így lejáratnak a vendégek előtt :/ sajnálom a háziasszonyt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!