Miért szokták mondani, hogy "anyám borogass"?
Figyelt kérdés
Párszor hallottam már, és szerintem teljesen hülyén hangzik! Szóval ez honnan ered? És miért borogasson az anyám?2010. okt. 20. 19:16
1/9 anonim válasza:
az aszem vmi olyasmi h. "te jó ég" aszem akor szokták amikor vki vmi hülyeségetmond v. csinál :D
2/9 A kérdező kommentje:
Ez eddig világos, csak nem értem hogy jön ide ez a borogatós téma :D
2010. okt. 20. 19:24
3/9 anonim válasza:
ANYám boragass!!Még ezt sem tudod??
Akkor mondják ha valami evidensnek kéne lenni de Te nem veszed a lapot,vagy topa vagy és azt hiszi az ellenoldali fél hogy Ő ügyesebb.Ne halljad meg,ez egyeseknél olyan mint az "izé""!meg a "b....meg" stb.
4/9 Dave46 válasza:
Mikor rosszul vagy akkor anyád borogat nem?
5/9 A kérdező kommentje:
2. te olvass át mindent még egyszer :D mit kérdeztem pontosan..
3. ez egész értelmesen hangzik
2010. okt. 20. 19:28
6/9 Dave46 válasza:
3.vagyok.
Mikor valaki hülyesèget mond amitől ˝rosszul˝leszel akkor mondod anyám borogass
7/9 anonim válasza:
Dave 46 : Leírtad a frankót . Ha ezentúl is értetlenkedik vagy kekeckedik a kérdező, írd le neki, mi az, ha valaki bogaras!
Legyen szép a napotok!
8/9 dress9dora válasza:
Ez egyszerű.A másik fél teljesen hülyének néz téged,és valószínűleg onnan ered,hogy "anyám borogass",hogy már-már belebetegszik olyan hülyeséget mondtál.Mert ugye,betegségnél szokták borogatni a másikat...
9/9 anonim válasza:
Regen mindig elképzeltem anyámat ahogy bejön a szobába és minden bútort stb felborogat 🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!