Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mi történik, ha milanoi vagy...

Mi történik, ha milanoi vagy bolognai szoszt magaban eszem meg, teszta nelkul?

Figyelt kérdés
2014. jún. 5. 23:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Az, hogy nem laksz jól!
2014. jún. 5. 23:28
 2/8 A kérdező kommentje:
jol lakni nem akarok. hasmenest sem. meg tesztat enni sem.
2014. jún. 5. 23:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mire gondolsz, mi történhetne? A többieknek nem lesz mit a tésztára tenni.
2014. jún. 6. 00:00
 4/8 anonim ***** válasza:
En mindig is salatara szedtem a bolongnai szoszt, finomabb es egeszsegesebb is.Igy akar meg fogyokuras etel is lehet.
2014. jún. 6. 01:30
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Semmi bajod nem lesz tőle. kerülöd a szénhidrátot, vagy csak a tésztával van bajod? mert tésztából is lehet különlegesebbeket találni, amik esetleg megfelelnének neked, vagy helyettesítheted rizzsel, krumplival, de kenheted kenyérre is, megcsinálhatod nagyon finom melegszendvicsnek, vagy akár teheted pizzaszósznak is.
2014. jún. 6. 03:48
 6/8 anonim ***** válasza:
51%

A boltit én tésztával sem enném.

Ha azért eszed így, mert nem akarsz glutént, vigyázz, mert ezekben van. Amúgy magában eléggé savasít, hidegen pld salátára meg nehezen tudom elképzelni.

2014. jún. 6. 05:13
 7/8 anonim ***** válasza:
51%
Max égni fog a gyomrod a paradicsomtól.
2014. jún. 6. 08:58
 8/8 A kérdező kommentje:

Gyomorégést megszoktam, házit csinálnék, az jobb ilyen szempontból nekem. Salátára lehet kipróbálom sajttal.

Fogyizok is, de nem szeretem a tésztát se. Akkor se eszek, ha nagyon éhes vagyok...

Köszönöm a normális válaszokat.

2014. jún. 6. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!