Bolognai a hűtőben, jó lehet még?
Figyelt kérdés
lassan két hete főztem a bolognait, azóta a hűtőben volt. ma elővettem, kicsit eresztett levet, megkóstoltam, szaglásztam, de nem tudom eldönteni hogy jó-e. sparos darálthúsbol csináltam+bolognai porból. 2 hét alatt szerintetek megromolhatott?2013. máj. 26. 11:52
1/3 anonim válasza:
ne edd meg , lehet hogy nem érzed rajta hogy romlott de akkor se edd meg
2/3 anonim válasza:
Ha a tetején volt egy zsiradékréteg, akkor nagy valószinüséggel jó.
Melegitsd fel, mert úgy érzödik, ha baja van.
Ha nincs furcsa/kellemetlen ize vagy szaga, akkor semmi baj vele, alaposan felforralod, és utána felhasználhatod.
3/3 anonim válasza:
Melegítsd meg aztán úgy kóstold meg. Ha avas akkor vágd ki, ha nem érzel semmit akkor nyugodtan megeheted.
Én ettem már így meg egy bolognai szószt, üveges volt, de a húst én csináltam hozzá, semmi bajom nem lett. Igaz hogy volt egy ilyen "hűtő" íze már de nem haltam bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!