Marha fartő hűtőben?
Szerintem kutya baja sincs mára jól hűtő hűtőben. személyszerint a pörkölthúst soha nem pácolom be semmivel, úgy jó , ahogy van.
A marhafartőből nem nagyon szoktak pörköltet, de, ha azt szeretnél semmi gond.
úgy készítsd, mint bármely más marhahúsból.
Koszonom szepen a valaszokat, hetfon elkeszitettem. Nyersen jo dogszagu volt, de megfozve nagyon finom lett, valosaggal jot tett neki a +1 napos erleles! :D
Masodik: eddig en is labszarbol keszitettem, de elegem van abbol, hogy 1 oram elmegy azzal, hogy lepucoljam rola a dzsuvat... A farto nagyon bevalt, szepen megpuhult, megvolt az a jellegzetes "marha" ize, ezutan csak ezt veszek ha marhahus kell...
Nem volt az dögszagú, csak fartőszagú... :)
a lábszárat pedig nem kell agyusztálni, az úgy jó, ahogy van inastól, az vajpuhára fő benne.
Persze, ha neked sikerült a fartőpörkölt, semmi gond, biztosan gyorsabban is puhult, mint a lábszár.
A jó szaft és a jó fűszerezés már fél siker.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!