Megromlott volna vagy ez teljesen normális?
Figyelt kérdés
Sziasztok tegnap szedtünk sóskát nem is keveset tegnap este meg is pucoltam bele is raktam egy fazék vízbe mert ma akarom megcsinálni egy kicsit megbarnult benne egy pár darab de nincs rossz íze tehát akkor ez teljesen normális hogy megbarnult egy kicsit? kár lenne érte 1 óráig hajolgattunk érte :(2014. ápr. 28. 17:08
1/5 anonim válasza:
Semmi baja, nyugodtan ehetitek. Ha rossz lenne, nagyon büdös lenne.
2/5 anonim válasza:
Nem egészen értelek: ha ma akarod megcsinálni, akkor miért áztattad le tegnap?
3/5 A kérdező kommentje:
Azért hogy hagy ázzon le róla a sok kosz
2014. ápr. 28. 17:32
4/5 anonim válasza:
Ez nem igazán jó ötlet volt így.
Máskor ne áztasd le, csak legfeljebb 10-15 percre, közvetlenül azelött, hogy fözni akarod, ugyanis így könnyen el kezd rohadni. Ennyi áztatás után le tudod folyóvízben mosni róla a piszkot, habár nekem nem szokott annyira koszos lenni, hogy áztatni kelljen, elég a sima mosás.
Ha nincs idöd rögtön megfözni, akkor lecsöpögtetve csavard be lazán papirtörlöbe és úgy tedd egy müanyag zacskóban a hütöbe, akkor se nem romlik meg, se nem fonnyad össze.
5/5 claypool válasza:
A sóskánál alap hogy frissen készítsük el. Meghálálja a fáradozást. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!