Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Kukacos sonka ettem belőle,...

Kukacos sonka ettem belőle, lehet e bajom tőle?

Figyelt kérdés
Husvét előtt vettük a sonkàt.Ettünk belőle mint normalis ember.Amikor legutobb ettem belőle semmi baja nem volt.Levàgtam egy szeletett es megettem.Rà 2 napra lemegyek vàgni akarok belőle teli volt kukacal vagy mi az... amikor max 2 hete vettük a sonkat. Lehet belőle valami bajom h ettem belőle?
2014. ápr. 26. 12:42
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem hinnem. Szerintem az mar kijott volna ket nap alatt.

Ez eleg tre. Hol vettetek? Csak mert tegnap futolag olvastam egy cikket, h a tesco visszahivta a sonkajat, mert... Ezt nem tudom, mert annyira nem erdekelt es nem is olvastam tovabb.

2014. ápr. 26. 12:47
 2/8 A kérdező kommentje:
Hentes üzletbe:)
2014. ápr. 26. 12:49
 3/8 anonim ***** válasza:
62%
Akkor meg Palatin orsós féreg. Amúgy meg semmi bajod nem lesz. A gyomorsav már végzett vele.
2014. ápr. 26. 12:53
 4/8 A kérdező kommentje:
Remelem... amikor ettem semmi baja nem volt.. aztan hirtelen kukacos lett.
2014. ápr. 26. 12:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Hirtelen nem lesz kukacos. Az már benne volt a csontnál, és most közelebb vágtál hozzá. A légy beköpi, és abból bizonyos idő után kukac lesz. Nézz utána hány nap kell neki.
2014. ápr. 26. 13:30
 6/8 anonim válasza:
Kapj be egy szem bélféregtelenítőt,(vermox)és semmi bajod nem lesz.
2014. ápr. 26. 17:42
 7/8 anonim válasza:
A HENTESNEK MEG VISSZA KELLENE VINNI,JÓL LE KAPNI A TÍZ KÖRMÉRŐL,MERT NEM TUTI BESZÁLLÍTÓTÓL HOZTA.
2014. ápr. 26. 17:44
 8/8 anonim válasza:
Nem biztos h a sonkával volt a baj.Nekem is volt egy hasonló esetem gyerekkoromban.HÁZI vágású disznónak a sonkája (egyébként csodálatos-isteni ízű- IGAZI parasztos sonka volt) lett kukacos.hűs kamrában volt tárolva.én nem ettem belőle kukacosan, csak pár nappal azelőtt mielőtt kukacos lett.Vszínű ott beköpték a legyet, ált. légymentes helyiség volt,de néha bejutottak legyek nyáron a nagy melegbe,és ez lett az eredménye.Szóval ez a sonka kitűnő élelmiszer volt,és sztem a legyek tették ezt vele.
2014. ápr. 26. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!