Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ti milyen kenyeret esztek?

Ti milyen kenyeret esztek?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy szinte minden kenyérnek a héja nyúlik mint a gumi, kihúzza a protkómat mire elszakad végre.

Miért van ez így?



#Kenyérhéja
2013. dec. 4. 17:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Otthon sütjük kenyérsütőben már két éve.
2013. dec. 4. 17:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én azt, amit itthon sütök :)

Próbáld ki, nagyon gyors, és egyszerű.

De ha igazán finom kenyérre vágysz, térj be a Pékműhelybe, az első kerületbe, Budapesten.

Az valami fenséges, és mindig friss , a kenyér héja ropog a fogad alatt. Még akkor is, ha nem laksz arra, egyszer azért menj oda, mert megéri. Igazi kovászos kenyér, nem adalékokkal felfújt vacak, ami "gumis".

2013. dec. 4. 17:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok évig házi sütésű normál kenyeret ettem, mert a bolti nem ízlett.

A gumis héj ismerős még régről, én sem szerettem.


Idén tavasz óta pedig magkenyereket sütök.

2013. dec. 4. 20:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat. Lehet, hogy az lesz... rá állunk az itthoni sütésre, mert ez a gumis héj kikészít. Ha meg mindig levágom akkor 1. sokat el kell dobni belőle (mert állataim nincsenek) 2. nagyon nagyon hamar elfogy a kenyér
2013. dec. 7. 19:36

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!