Ti milyen kenyeret esztek?
Figyelt kérdés
Miért van az, hogy szinte minden kenyérnek a héja nyúlik mint a gumi, kihúzza a protkómat mire elszakad végre.
Miért van ez így?
#Kenyérhéja
2013. dec. 4. 17:17
1/4 anonim válasza:
Otthon sütjük kenyérsütőben már két éve.
2/4 anonim válasza:
Én azt, amit itthon sütök :)
Próbáld ki, nagyon gyors, és egyszerű.
De ha igazán finom kenyérre vágysz, térj be a Pékműhelybe, az első kerületbe, Budapesten.
Az valami fenséges, és mindig friss , a kenyér héja ropog a fogad alatt. Még akkor is, ha nem laksz arra, egyszer azért menj oda, mert megéri. Igazi kovászos kenyér, nem adalékokkal felfújt vacak, ami "gumis".
3/4 anonim válasza:
Nagyon sok évig házi sütésű normál kenyeret ettem, mert a bolti nem ízlett.
A gumis héj ismerős még régről, én sem szerettem.
Idén tavasz óta pedig magkenyereket sütök.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat. Lehet, hogy az lesz... rá állunk az itthoni sütésre, mert ez a gumis héj kikészít. Ha meg mindig levágom akkor 1. sokat el kell dobni belőle (mert állataim nincsenek) 2. nagyon nagyon hamar elfogy a kenyér
2013. dec. 7. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!