Lányok/ nők! Hány szelet kenyeret esztek meg egyszeri evésnél?
Figyelt kérdés
pl. reggelire, tízóraira, ha egy egy kilós kenyér közepéből van a szelet kenyér.
Bocsi, ha butának tűnik a kérdésem. :)
2012. jan. 7. 20:12
2/19 anonim válasza:
általában zsemlét esze,,vagy toast kenyeret, de ha fehér kenyeret vagy hasonlót eszek akkor 1-et
3/19 anonim válasza:
Attól függ, milyen éhes vagyok, és mihez eszem.
Én előre szeletelt "kocka" kenyeret szoktam venni, abból 2-6 szelet.
5/19 tetro válasza:
milyen kenyér, mekkora szelet, milyen vastag, mikori étkezés, mit eszek hozzá... ez a kérdés így tényleg elég butácska és teljesen értelmetlen :)
6/19 anonim válasza:
Attól függ, hogy mit eszem.Vam amikor napokig sem eszem kenyeret.
7/19 anonim válasza:
Teljes kiőrlésű toast kenyerből ( az a kicsi kocka) általában 2-3-at.
(Ritkán megkívánom a fehér kenyeret, főleg, ha lent van a cukrom és gyors utánpótlás kell) abból többet megtudok enni, mert azzal nem lakok általában úgy jól. Abból van úgy, hogy ha nagyon éhes vagyok megeszek 1-2 teljes szeletet (hagyományos kilós kenyér)
9/19 anonim válasza:
Van, hogy napokig nem eszek kenyeret, de ma pl. vacsira két szelet zsíros kenyeret ettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!