Mennyi kenyeret esztek, és mi mindenhez? Az én párom szinte mindenhez kenyeret eszik. Azt mondja anélkül nem lakik jól!
reggel eszek két szelet kenyeret szendvicsnek és ennyi
ha az ebéd olyan akkor még ahhoz de az ritka, pl pörkölthöz ha nincs krumpli vagy rizs, paprikáskrumpli, babgulyás, gulyásleves, csirkemell, rántott szeletek, sajt-ha ehhez sincs semmi köret marad a kenyér
vacsira ha bundáskenyér, melegszendvics van akkor értelemszerűen azt eszem, vagy ha reggel tojásrántotta akkor csak 1 szelet kenyér
En nagyon sok mindenhez eszek kenyeret. En is ugy vagyok vele, hogyha egy nap nem eszek kenyeret(zsomle, kifli), akkor ehetek akarmenyit, attol fuggetlenul ehes maradok.
Levesekhez, l. bab, gulyas sima feher kenyeret, de a kremlevesekhez piritott kenyerkockakat.
Testakhoz nem eszek, de pl. a lasagnehoz igen.
Reggelit kenyerrel inditom:rantotta, virsli, salata, bundaskenyer.
Ebed: ha leves+ foetel akkor is megeszek utana egy szomlet felvagottal levezeteskent.
Vacsora: muszaj akkor is ennem vmi kenyeres dolgot, kulonben reggel arra ebredek, hogy nagyon korog a gyomrom.
Elhizasrol annyit, hogy en 48 kg vagyok(166 cm).
Az én férjem is kenyérfüggő! Fél kg kenyérnek parancsol 1 ültő helyében. Legyen az főzelék vagy valami leves, tök mindegy. A bundás kenyérről nem is beszélek!
Az meg, hogy elhízik szerintem testalkat függvénye is. Én pl. ha pörköltet készítek, 1 kg hús, 1 kg tészta. Ez a mennyiség 2 vacsora és csak este vagyis vacsorára eszik itthon főtt ételt! Mégsem hízik 1 kg sem. Annyira vékony, hogy néha már mondom is neki, azt hiszik, hogy nem főzök. Pedig ha látná valaki, hogy mennyit eszik, el sem hinné!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!