Réteslisztet is használhatom mindenhez ugyanúgy, mint a sima búzalisztet?
Figyelt kérdés
Vagy másképp kell sütnöm-főznöm vele?
Vagy esetleg mennyiségben nem ugyanannyit kell használni, mint a búzalisztből?
Légyszi, aki szokta használni, segítsen! Köszi!
2010. márc. 13. 12:56
1/5 anonim válasza:
A finomlisztet kelt tesztákhoz,főtt krémekhez használjuk,azon kívül bármihez használhatod a réteslisztet,jobb az állaga,a süti,pogácsa rugalmasabb,lazább lessz tőle,ugyanannyit használhatsz belőle mint a másikból,a rétes liszt is búzaliszt.ZS
2/5 anonim válasza:
Az igaz hogy búzaliszt, de nem 100%-ban helyettesíthető a Finomliszt, csak egy része. Oka: először felveszi a folyadékot, megkeményedik a tészta, majd "elengedi" a vizet és folyóssá válik.
maszatka
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
Akkor ezek szerint kb. felesben kellene használnom, és úgy nem érhet "meglepetés"?!
2010. márc. 13. 16:52
4/5 anonim válasza:
Én pedig az előbbieken felül mindíg ezzel panírozom a húst, halat mert sokkal jobban tapad!
5/5 anonim válasza:
Igen felesben használd, úgy nem lesz folyós a tésztád.
maszatka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!