Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Karfiolból mit? A zöldségleves...

Karfiolból mit? A zöldségleves és a rántott karfol kilőve, mert baromi unalmasak már.

Figyelt kérdés
2013. nov. 20. 23:59
 1/10 anonim válasza:
0%
Szakácskönyv;-)
2013. nov. 21. 00:19
 2/10 anonim ***** válasza:
Dubarry szelet, rakott karfiol, karfiolkrém leves.
2013. nov. 21. 00:21
 3/10 A kérdező kommentje:

Kipróbált recepteket, ötleteket szeretnék olvasni. :)

2. válaszolónak köszönöm!

2013. nov. 21. 00:49
 4/10 Salx Narval ***** válasza:
Parancsolj. [link]
2013. nov. 21. 00:58
 5/10 anonim ***** válasza:
Rakott karfiol, karfiolkrémleves, csőben sült karfiol, karfiollal töltött akármi (pl. karaj), szezámmagos-karfiolos-tejszínes tészta, stb.
2013. nov. 21. 01:12
 6/10 anonim ***** válasza:
Rakott karfiol, ahogy mar írtak. Illetve en szoktam csinálni karfiolos csirkés tésztát. Ehhez megparolom a kockára vágott csirkemellet -só, bors a fűszere- es amikor kész, hozzáadod a karfiolt. En kulon szoktam megfozni, illetve csak forralni egy kis komenymag is vízben, igy nem puffaszt annyira. Amikor megpuhult a karfiol is, akkor tejszines habarással besűritve. Es szerecsendioval fuszerezem.
2013. nov. 21. 06:05
 7/10 anonim ***** válasza:

Pörkölt:

a rózsákra szedett karfiolt karikára szelt répával-gyökérrel együtt felteszem főni pont úgy, mint a pörköltet. A végén tejfölbe egy pici lisztet és azzal sűrítem. Apróra szaggatott nokedlit, vagy főtt rizst adok hozzá köretnek.

Megpárolod, fűszerezed, tejföllel kikent jénaiba/tepsibe rakod, a tetejére ismét tejföl + reszelt sajt és mehet a sütőbe/mikróba!

2013. nov. 21. 08:36
 8/10 anonim ***** válasza:
Dubarry karfiol vagy morzsás karfiol
2013. nov. 21. 08:52
 9/10 anonim ***** válasza:
Csoben sult besameles karfiol,sajttal nagyon finom. Illetve szoktam ugy kesziteni, hogy egy higabb palacsintatesztat keverek,majd teszek bele sok reszelt sajtot,van,hogy tobb fajtat is,es kremsajtot is keverek hozza,igy mar suru tesztat kapok. So es fuszerek. Ebbe forgatom a karfiolt es kisutom. Isteni,magaban is.
2013. nov. 21. 09:37
 10/10 anonim ***** válasza:

Főtt karfiolból, kis áztatott zsemléből, jó sok fűszerrel karfiolfasírt.forrón megszórva reszelt sajttal.

paradicsomszósz, sajtmártás kiváló hozzá.

2013. nov. 21. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!