Lehet még valahol kapni rántott hortobágyi húsos palacsintát?
Figyelt kérdés
ez egy mirelit termék, amivel kb egy éve nem találkoztam egyik nagyáruházban sem sajnos2013. nov. 15. 00:09
1/5 acelsziv válasza:
ha jót akarsz magadnak, akkor NEM veszel sehol ilyesmit, hanem otthon megcsinálod. Ugyanis pont ez az étel az, amibe belenyomnak minden hulladékot, amit egy konyha kitermel
2/5 anonim válasza:
nem olyan nehéz megcsinálni otthon, én múlthéten csináltam először és nagyon fini lett.
3/5 anonim válasza:
Én pár hónapja a Tescoban vettem, de ahogy megkóstoltam, hatalmas negatív csalódás volt...
4/5 anonim válasza:
Hú, de szerettem ezt régen.Évek óta nem láttam sehol.Otthon is meg lehet csinálni, de baromi hosszadalmas és macerás.
5/5 anonim válasza:
Ha valaki azt kerdezi hol lehet venni ilyen- olyan termeket,miert jon rogton olyan valasz,hogy csinalja meg otthon? Nyilvan oka van,hogy venni szeretne,egyebkent nem ezt kerdezne.
Kerdezo,en a tescoban lattam,de mar regebben es a lidlben is talalkoztam hasonloval,nem tudom,idoszakos termek volt e,vagy allando.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!