Van különbség a bolti porcukor és a házilag ledarált kristálycukor között?
Figyelt kérdés
2013. nov. 14. 13:24
1/5 anonim válasza:
Nincs :de szerintem attól is függ ,hogy milyen finomra tudod darálni.. max az ára a kristáycukor drágább : Bár ha azt veszük ,hogy a porcukorbol 50dkg 200 ft körül van akkor nem biztos ,hogy olcsobb mint az 1 kg kiristálycukor .
2/5 anonim válasza:
A boltiban van csomósodásgátló, gondolom otthon nem teszel bele ;) Viszont ha otthon csinálod, akkor annyit érdemes megcsinálni, amennyire szükséged van. Én ezt csak akkor alkalmaztam, amikor nagyon kellett a porcukor és nem volt itthon. Inkább megveszem, ledarálni sok idő és energia.
3/5 anonim válasza:
Nincs közte különbség, max. annyi, hogy otthon nagyon nehéz annyira finomra darálni, mint ahogy a boltban megveszed. Én biztos nem szenvednék az otthoni darálgatással amúgy sem. Ezt legalább annyira feleslegesnek tartom, mint a leveles tészta házi készítését.
4/5 anonim válasza:
Semmi! kávédarálóval púderfinomságúra lehet darálni a kristályt, és sokkal olcsóbb, mint a bolti porcukor.
mellesleg a bolti is becsomósodik, volt, hogy klopfolóval kellett összetörni.
Én is csak annyit darálok, amennyi egyszerre kell. kp 3 perc alatt kész kb 15 dekányi.
5/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. Mi mákdarálóval szoktuk ledarálni, egy perc az egész.
2013. nov. 16. 12:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!