A kólát miért jó chipssel fogyasztani, mi szoktatta rá az embereket erre?
Figyelt kérdés
2013. nov. 2. 13:45
1/12 anonim válasza:
Mert úgy hat a legjobban. :D
Egyébként az ízhatás miatt, gondolom.
2/12 anonim válasza:
Engem pl nem szoktatott rá és nem is ismerek olyat aki így fogyasztja ezeket.
Ezt honnan vetted?
3/12 A kérdező kommentje:
nem ismersz? nem szereted se a kólát se a chips-et ... hú haver nem irigyellek xd
2013. nov. 2. 13:58
4/12 anonim válasza:
Ki mondta, hogy nem szeretem? Hú haver, te nem tudsz szöveget értelmezni. Nem irigyellek.
5/12 A kérdező kommentje:
Próbáld meg eggyütt a kólát chipssel és majd aztán meglátjuk hogy mit mondassz
2013. nov. 2. 14:08
6/12 anonim válasza:
Szóval te szoktatod rá az embereket erre. :D
7/12 anonim válasza:
Szerintem inkább szalonna és kolbász :D
8/12 anonim válasza:
Gondolom, mert finom, ha nem lenne senki sem csinálná. Az meg, hogy mi szoktatta rá, az ki tudja, az ami sokminden másra rászoktatta az embereket...
9/12 anonim válasza:
Én sem láttam még hogy valaki csipszet és kólát fogyasztana egyszerre. Az már tényleg igazi merénylet a szervezet ellen. Szóval én sem értem a kérdésedet, nem hiszem hogy ezt a kettőt mindenki együtt fogyasztaná.
Ráadásul logikusan belegondolva a kóla szénsavas és nagyon édes, szóval leöli az ízlelőbimbóidat, így nem érzed a csipsz ízét. Nem sok értelmét látnám együtt enni a kettőt.
Na a sör és a csipsz, az már igen! Az csúszik együtt.
10/12 A kérdező kommentje:
leöli xD ez jó nem hinném hogy leölné én 2 zacskó után ugyanúgy érzem
2013. nov. 2. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!