A sört, a bort és egyéb más italt általában milyen alkalmakkor szokták fogyasztani?
Figyelt kérdés
2013. okt. 13. 18:12
1/5 anonim válasza:
(Szinte) mindenféle alkalomkor, plusz mikor megkívánják... Nincs ennek olyan flancos etikettje és tradíciója... Egyes alkalmakkor szinte kötelező, az igaz, legalábbis azt szokták mondani. Az én torkomon még senki nem akart erőszakkal lenyomni italt, igaz, nem szoktam tiltakozni :)
2/5 anonim válasza:
3/5 doboszoli válasza:
Milyen alkalomra?
-harangszóra(reggeli, déli, esti)
-üres kocsi zörgésre
-örömre, bánatra, nomeg CSAK!DD))
4/5 anonim válasza:
Sört meló után. Bort ételekhez, étteremben, alkalmakkor. Rövidet buliban.
5/5 anonim válasza:
Én a magam részéről utálom az alkoholt. Ennek ellenére tetemes mennyiséget megiszok néha, de nem értem például a bor kultúráját. A bor és a sör íze sz@r, legyen az akármilyen nevű, árú, minőségű. Csak fogom a fejem, hogy a finom szőlőt világszerte elpazarolják erre a sza@rra. Egyszerűen nem értem, hogy lehetett egy vegyi méreg köré kultúrát építeni??? Persze a hatásában néha szívesen megfürdök, de akkor inkább rövidet iszok, azok közül is vodkát, aminek nincs nagyon íze, nem kell szenvedni vele, mert egy korty és ráadásul hat is. Sört és bort inni? Se hatása, meg még rossz íze is van. És ha hatást akarsz, nagyon sokszor kell kitenned magad a rossz íznek. Nem értem az emberiséget. Ezért én inkább rövid. Apró rövid szenvedések, de biztos hatás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!