Székrekedésre szilvalekvárt ajánlottak. Milyen terméket vegyek? Házit nem áll módomban.
a savanyukaposzta laktozmentes tejjel is hat :)
es a szilvalekvar volt ajanlva neked, nem aszaltszilva.
nem ugyanaz.
es ja ahogy irtak, minel magasabb gyumolcs%, es lehetoleg legyen minel higabb.
de hazilag is okes, ha veszel egy kilo szilvat kimagozod, leturmixolod es elfogyasztod
Kedves érdeklődő!
Végig olvastam a válaszokat, mivel volt időszak, mikor hasonló gondom volt, így nem ötletelek, csak a saját tapasztalatot írom.
Nem gyors hajtást, de széklet rendbentartást csinált a 9. válaszban olvasott lenmag. Én a reggeli műzlimbe keverem mai napig is.
Igen, alkalmas lehet a szilvalekvár is (több jó véleményt olvastam) én LIDL Mirabel 55%-ost használok, árához képest nem rossz. Ha laktózos vagy (mint most már én is), a Sparban veszem a laktózmentes joghúrtot, -kefírt, -tejet. Még itt a legjobb a kínálat nekünk (laktózosoknak), és -becsületükre legyen mondva - próbálják évek óta az árat tartani, amit -ha olvassák- itt köszönök meg más nevében is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!