Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Székrekedésre szilvalekvárt...

Székrekedésre szilvalekvárt ajánlottak. Milyen terméket vegyek? Házit nem áll módomban.

Figyelt kérdés
2013. okt. 8. 13:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
2013. okt. 8. 15:45
 12/16 anonim ***** válasza:

a savanyukaposzta laktozmentes tejjel is hat :)

es a szilvalekvar volt ajanlva neked, nem aszaltszilva.

nem ugyanaz.

es ja ahogy irtak, minel magasabb gyumolcs%, es lehetoleg legyen minel higabb.

de hazilag is okes, ha veszel egy kilo szilvat kimagozod, leturmixolod es elfogyasztod

2013. okt. 8. 15:56
 13/16 anonim ***** válasza:
Tudomásom szerint a szilva minden formájában jó székrekedésre. De valóban nagyon hatásos reggel éhgyomorra egy pohár jó meleg víz, amennyire melegen meg birod inni és ezt folyamatosan több napon keresztül alkalmazni kell. Sok sikert.
2013. okt. 9. 12:26
 14/16 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy nem pont langyos? Ha meleg lenne, akkor mindenki, aki teázik reggel, az becsinál nem?
2013. okt. 9. 13:44
 15/16 A kérdező kommentje:
Na ma a piacon kaptam szilvalekvárt. Közepes üvegecske, kb 3 deci-s 700 ft volt. még nem kóstoltam, de az árus szerint bográcsban főtt cukor és tartósitó szer nélkül.
2013. okt. 12. 13:14
 16/16 repedtfazék válasza:

Kedves érdeklődő!

Végig olvastam a válaszokat, mivel volt időszak, mikor hasonló gondom volt, így nem ötletelek, csak a saját tapasztalatot írom.

Nem gyors hajtást, de széklet rendbentartást csinált a 9. válaszban olvasott lenmag. Én a reggeli műzlimbe keverem mai napig is.

Igen, alkalmas lehet a szilvalekvár is (több jó véleményt olvastam) én LIDL Mirabel 55%-ost használok, árához képest nem rossz. Ha laktózos vagy (mint most már én is), a Sparban veszem a laktózmentes joghúrtot, -kefírt, -tejet. Még itt a legjobb a kínálat nekünk (laktózosoknak), és -becsületükre legyen mondva - próbálják évek óta az árat tartani, amit -ha olvassák- itt köszönök meg más nevében is!

2013. okt. 12. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!